Despre noi

ADRIATIC TOUR IN CATEVA CUVINTE

Agentia de Turism Adriatic  Tour  s-a nascut ca manifestare a spiritului de aventura a catorva entuziasti, pentru care turismul reprezinta mai intai un mod de viata si mai apoi o afacere.
Punctul forte al activitatii Adriatic Tour  il constituie o buna cunoastere a clientilor, anticipandu-le nevoile si dorintele; pe baza acestora agentia si-a construit oferta, acordand o atentie maxima tarifelor, care, alaturi de calitatea prestatiilor, a asigurat o clientela stabila, care utilizeaza aproape exclusiv serviciile Adriatic  Tour pentru petrecerea vacantelor. Anticiparea asteptarilor clientilor si adaptarea la bugetele lor a determinat strategia noastra, care se rezuma la doua idei principale: asigurarea serviciilor calitative si oferirea unor tarife accesibile.

Misiune

Noi credem ca fiecare merita cel putin cateva zile de relaxare in fiecare an. De aceea, vrem sa construim niste produse atat de bine gandite, incat venitul mic sa nu fie un criteriu care sa-i faca pe oameni sa renunte la vacanta. Suntem hotarati sa facem turismul din ce in ce mai accesibil si sa le oferim tuturor posibilitatea de a calatori. Iata ideea care ne motiveaza in tot ceea ce facem.

Valori

Suntem sinceri! Сomunicam deschis si mizam pe incredere. Turistii, nostri au acces la toate detaliile legate de produsele si serviciile. Stim  cum sa organizam o vacanta frumoasa. Cei care ne aleg au parte de asistenta turistica de cel mai inalt nivel. Intotdeauna le oferim clientilor tot ceea ce le promitem.

Cu noi, turistul face intotdeauna o afacere buna!
Raportul dintre pret si calitatea serviciilor este excelent, indiferent de produsul ales. Aceasta este cea mai importanta dintre valorile noastre. Produsele noastre sunt facute pentru toata lumea, iar felul in care vorbim este pe intelesul tuturor.

Adriatic  Tour  inseamna accesibilitate, responsabilitate, calitate si satisfactie – reteta perfecta pentru o vacanta reusita! Pentru Voi ne straduim sa fim cei mai buni in fiecare zi si sa va oferim servicii turistice de calitate la preturi fara concurenta, pentru ca ne place sa respectam ceea ce promitem!

Echipa Adriatic Tour