Egipt

Egipt – un adevarat muzeu in aer liber, taramul Faraonilor, Piramidelor si al Sfinxului. Scaldat in istorie, cu mii de kilometri de oaze si desert, imprejmuit de apele Mediteranei, ale Marii Rosii si Nilului, Egiptul ofera toate posibilitatile pentru petrecerea unui sejur cu adevarat exotic si palpitant. Cu atmosfera sa unica si exotica promite sa fascineze si sa satisfaca orice imaginatie, oferind sansa unor descoperiri interesante, a unor sejururi care sa-ti umple sufletul de bucurie.
Alegerea momentului potrivit de a vizita Egiptul depinde foarte mult de zona in care doriti sa mergeti. Oriunde in sudul tarii,  este deosebit de cald in timpul verii (iunie-august), fiind recomandat sa mergeti in lunile de iarna (decembrie-februarie). Tot in timpul verii, coasta Mediteranei este foarte aglomerata, deci este mai bine sa o vizitati in perioada octombrie-aprilie. Ca o concluzie, cea mai buna perioada de vizitare a Egiptului este martie – mai, cand zilele sunt calduroase dar nu fierbinti, iar vremea este extrem de placuta.

Alte destinații

Ucraina, vastă și  misterioasă,  este puțin cunoscută în exteriorul țării, în ciuda faptului că este una dintre cele […]

Simfonie de sunete, culori, mirosuri, oameni intr-o combinatie unica, peisaje care se schimba la fiecare doua ore […]

Cind rostesc cuvintul Tailanda, unii se gandesc la plaje cu nisip fin, cer albastru si apa cristalina […]

Tunisia este cea mai vestită poartă către Orient – situată într-o lume îndepărtată dar totuşi uşor accesibilă, […]