mosques-in-india

India

India -terra incognita

India este un melanj eclectic de grupuri etnice; un cocktail cultural ametitor pentru vizitatori .Cu o abilitate de a inspira, frustra si emotiona, toate in acelasi timp, India prezinta un spectru extraordinar de experiente pentru turist.. Este un loc unic in lume, care va va aprinde imaginatia si va va misca sufletul.

Cu o diversitate omniprezenta – de la munti plini de zapada pana la plaje scaldate de soare, de la temple linistite pana la bazaruri frenetice, de la sate iluminate de lanterne pana la orase pline de sedii ale multinationalelor – nu este deloc suprinzator de ce aceasta tara a fost numita cea mai multidimensionala. Pentru cei care cauta hrana spirituala, India are o multime de situri sacrosante, iar impatimitii de istorie vor da peste bijuterii din trecut pe toate drumurile – vestigii marete ale fostelor imperii sunt vizibile pe strazile agitate si fortarete in ruina se ivesc in varful dealurilor. Intre timp, pasionatii de aer liber se pot bucura de apele sclipitoare si vremea minunata pe una din numeroase plaje frumoase, pot cauta felinele mari din jungla in cadrul unui safari sau pot, pur si simplu, inhala mirosul pinilor in timpul unei plimbari meditative prin padure.

India este tara unei arii formidabile de sarbatori – de la spectacole extravagante cu elefanti imbracati de sarbatoare si acrobati care isi rasucesc corpul pana la targuri ale recoltei in cadrul carora se aduce un omagiu zeitatii venerate pe plan local.

Alte destinații

dom_rep

Republica Dominicana  – un adevarat paradis in Marea Caraibelor, o destinatie unica ce ofera cate ceva pentru […]

thai

Cind rostesc cuvintul Tailanda, unii se gandesc la plaje cu nisip fin, cer albastru si apa cristalina […]

croatia-porec-vacation-1920x1200

Croația este situată în Europa de sud-est, chiar la intersecţia dintre centrul şi estul Bătrânului Continent. Țara […]

Marina-Bay-Sands-1

Singapore este un oras-stat cosmopolit – cu opera chinezeasca, feng shui si chopsticks co-existand armonios cu saris […]

Village-Hallstatt-(Austria)

Austria este o ţara mica din Europa Centrală care are aproape trei sferturi din teritoriu acoperit cu […]