130312_conrad_maldives_rangali_resort_01__r

Maldive

Maldive este una dintre cele mai frumoase tari din lume, o destinatie unica, fermecatoare, care abunda in locuri misterioase, total diferite de ceea ce inseamna viata de zi cu zi a secolului al XXI-lea. Mult timp Maldivele au fost unul dintre cele mai bine pastrate secrete ale lumii, un paradis in adevaratul sens al cuvantului. Si desi in ultimii ani turismul s-a dezvoltat foarte mult, insulele Maldive fiind una dintre destinatiile foarte populare din lume, confortul si facilitatile moderne sunt foarte bine camuflate de atmosfera relaxata si de imprejurimile naturale pastrate intacte. Tara este invadata de o flora tropicala spectaculoasa, alcatuita din paduri dese de cocotieri, bananieri cu radacini supraterane, arbori de mango si de papaya, bambusi si mangrove.

Fiecare resort are insula proprie, care de multe ori nu depaseste 300-400 m in latime, si veti intelege de ce Insulele Maldive sunt una dintre cel mai romantice destinatii din lume. Sporturile acvatice sunt principala activitate in zona. Majoritatea resorturilor ofera  cursuri de initiere, la fel ca si echipemantul necesar. Puteti practica aici snorkeling, water skiing, wind surfing, navigare si cu siguranta ca va veti distra pe cinste. La Soneva Fushi veti putea practica pescuitul la adancime. In Male, capitala insulelor Maldive, este o adevarata placere sa faci cumparaturi. Pe langa suveniruri si obiecte de manufactura, veti fi uimiti sa descoperiti si produse electronice . Taxele vamale sunt foarte mici sau inexistente.

Perioada optima de vizitare este din noiembrie pana in aprilie, deoarece intre mai si octombrie au loc  ploi torentiale.

Alte destinații

Peles Palace Carpathian mountains Romania sinaia most beautiful palaces eastern europe castle

ROMANIA Bucuresti Bucuresti este capitala Romaniei, principalul centru politic, administrativ, economic, financiar, bancar, educational, stiintific si cultural […]

4c6bb3041a_seychelles-02
tunis

Tunisia este cea mai vestită poartă către Orient – situată într-o lume îndepărtată dar totuşi uşor accesibilă, […]

thai

Cind rostesc cuvintul Tailanda, unii se gandesc la plaje cu nisip fin, cer albastru si apa cristalina […]

croatia-porec-vacation-1920x1200

Croația este situată în Europa de sud-est, chiar la intersecţia dintre centrul şi estul Bătrânului Continent. Țara […]